De Ruiser 28 in Biggekerke
Onze bungalow de Ruiser 28 in Biggekerke  is een aantrekkelijke en goed onderhouden 6 persoons vakantiebungalow aan de Zeeuwse kust, met een 4 sterren ANWB classificatie.

Onze bungalow ligt op een werkelijk unieke plek, in een kleinschalig bungalowparkje in Biggekerke, bij Groot Valkenisse. De bungalow ligt tegen een natuurgebied aan, waarin fiets- en wandelpaden zijn aangelegd. Deze komen uit in Zoutelande (1,5 km), Vlissingen (8 km) en Middelburg (10 km). 
U kunt het strand op een steenworp afstand bereiken (even de duinen over). Ook kunt u lekker van de zon genieten in de tuin zelf.

Indeling bungalow:
U treft op de begane grond aan; de woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een doucheruimte. In de woonkamer zijn een tv, stereotorentje met radio/  cd-speler en een dvd-speler aanwezig. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de royale berging (met opslagruimte en wasmachine). In de woning is gratis WIFI beschikbaar.

U dient zelf mee te brengen: bedlinnengoed (onderlaken, kussensloop en hoeslaken dekbed) en gebruiksartikelen als toiletpapier, keukenrollen, afwasmiddelen, hand- en theedoeken, lucifers etc.

De woning is rookvrij en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Wij verhuren in principe per week, maar u kunt eventueel ook buiten het seizoen en de schoolvakanties om een midweek of lang weekend bij ons boeken.

Lokatie (Google Maps)Adres van onze vakantiewoning

De Ruiser 28
4373 RT Biggekerke
Nederland

   


  Home

Copyrights 2015 Niek Zwaan Beheer, update 20150319